Färgexplosion!

För en tid sen landade några underbara färgsprakande papper i min brevlåda - gissa om jag blev skaparsugen? Kolsvart, härligt rosa och sen ljusgrönt - WOW! När jag satte igång med kortet visade det sig att det inte gick att ha nåt stämplat med... Jag ville att hela pappret skulle synas.... Så det blev Glimmer mist-sprayade blommor och text utstansad med quickutztången. Sen - inget mer! Ni får avgöra om det räcker ;-)Papper: PaperTrunk "Jellybean collection" Blommor: Reprint Text: Studio och Maddie Anne med Crackle accentsJag har gjort ett enkelt bröllopskort också, det bygger på den härliga textstämpeln från BertaStamps! De härliga mönstrade pappren är från Scenic Route "Loveland". De är jättefina och min bild gör inte det rättvisa... Den röda stommen är sprayad med glimmer mist Candy Apple red och glittrar i guld.Dekorationer: Ribbon slide från Maya road Blommor: Reprint (sprayade med Glimmer mist)

Nu ska jag göra som resten av Sverige (?) och titta lite på EM-matchen Sverige-Ryssland. Heja Sverige!!
~: kram Anna :~

Grattiskort på beställning!

För nån vecka sen fick jag en beställning på ett kort till en blivande tvååring. Eftersom det har varit så fint väder har jag haft lite svårt för att gå ner och sätta mig i källaren. I måndags blev jag tvungen för det var sista kvällen ledig innan leveransen... ;-)  
Allt material utom hÄngelstämpeln är från Brunkullan.


Tyvärr saknas streckade linjer runt cirkeln och på "bården" tvärs över kortet.  Det fixade jag med en penna precis innan överlämning till beställaren :-D.


Imorgon ska jag vara ute i solen!! Underbart!!
~: kram anna :~

RSS 2.0