Massor av inspiration!

Den senaste veckan har jag inrett mitt nya pysselrum! Det har medfört att min pysselinspiration har stigit i höjden  Det är såå härligt!!
Det har blivit 2 kort och en ny LO på bara några få dagar, och jag börjar med att visa mitt senaste hÄnglarkort. Jag ville hålla det ganska enkelt och har använt få dekos. Måste 'ändå tipsa om Tuscan Roses härliga swirls. De passar ö v e r a l l t !
image48

På nästa kort använde jag ett mönsterpapper som jag köpte i Usa förra våren. Hade tänkt ha det på en LO om min fiskande sambo, men det passade bra till hans fiskande bror med...
image49Sist, men absolut inte minst, min sista LO! Det känns som om jag börjar bli lite varm i kläderna och det är sååå skoj att scrappa! 
Bilden är tagen i Usa och smajlen på de här grabbarna är väl svåra att missta sig på? ;-) De var på en shooting range medans vi tjejer var i 2 underbara pysselbutiker!! (Måste lära mig att fota LOs bara... HUR gör man?? )

image50 
(och för er som inte vet det är Winnfield och Vega gangstrarna i Pulp Fiction ;-) )Eftersom det är en så "stor" uppdatering redan, så får bilder på mitt pysselrum vänta...
~: kram anna :~

Ytterligare en LO!

Tre...
Hmm, inte trodde jag att jag skulle bli biten av att skapa LO's men det är så kul (och svårt!) med det stora formatet. När jag fick mitt senaste DT-paket från Brunkullan skapade jag 2 kort och 1 LO alldeles på en gång... Det var så kul! Jag börjar med att visa LOn för korten är till några nära födelsedagar....
De här galna fotona togs i höstas på årets halloweenfest. Vi var ett 70-talsdisco-par! Det var hur kul som helst och passade utmärkt när Singstar kom fram... ;-)

image47

Jag inspirerades av en skiss på Swe scrapbook (tror jag det var) men tog den ur huvudet när jag skulle börja skapa. Allt material är från Brunkullan.

Enfärgat papper: Bazzill glamour bling som botten; Mönstrade papper: Scribble scrabble, Felicity collection; Rubrik: Thickers Vinyl Rub-on: Hambly (sitter över de mönstrade och är eg. svart...) Paper ribbon: från serien Mellon berry Blommor: Prima press'n'petals; vit Floss och slutligen en grön knapp !

I helgen har jag äntligen tagit tag i mitt pysselrum igen! Vi har satt upp 2 saknade hyllor och jag har storstädat och målat det som var kvar. Förhoppningsvis kommer jag att hinna börja inreda lite i helgen också, och då kommer ni att få se vad fint det blir!

Nu ska jag gå tillbaka till min lilla pysselhörna och fortsätta skapa, det är flera kort som vill bli gjorda... :-)
~: kram anna :~

En ny LO!

Förra veckan fick jag en sån lust att göra en ny LO. Som ni vet har jag bara gjort en enda tidigare, så döm den inte för hårt ;-) Men kom gärna med konstruktiv kritik!
Det är ett motiv från Chicago, den stora bönan i millenium park! Stålgrått bakgrundspapper som fick accentuera det vidriga blåsvädret den aktuella dagen... :-)

image46

Flourisharna i hörnen är en kombination av Hambly rubons och Tuscan Rose stämplar (från Brunkullan båda två). Utstansat från Quickutz och brads från Bazzill basics.

Förra veckan gjorde jag ett 60-årskort också. Tyvärr glömde jag fotografera det, men hoppas att jag ska kunna göra det nästa gång jag hälsar på mottagaren!

ha en skön kort påskvecka!
~: kram anna :~

En liten Elin är född...

... och hon bor i Östersund. Fira hennes ankomst ville vi, och skickade ett litet kort med posten! Nu *vet* jag att det har landat, så nu kan ni också få se det!
Stämpel från Penny Black (åååh vad fina de nya är, kolla hemsidan), blingpapper som stomme, quickutzhjärta och sött bomullsband med hjärtan! Textstämpel från snygga stämplar och Elin utstansat och lackat med 3D-lack.

image45Tänk vad tiden går fort, jag måste nog snart stanna jorden ett tag....

~: kram anna :~

Krya på dig-kort...

...gjorde jag ett förra veckan.  Min moster har blivit opererad och jag tänkte muntra upp henne lite .  Jag har använt mina "pappersspetsar" som är självhäftande och de är underbara! Vilka roliga dekos! Jag har en förpackning med 3 olika sorter, men än är det bara den här som blivit använd....  Rosett av organzaband och stämpel från hÄnglar! Jag har fastnat lite för upplägget på det här kortet, jämför med det i mitt förra inlägg... ;-)

image44Ha en skön vecka!! 
 ~: kram anna :~

RSS 2.0