Maskat kort med Grunge collection

Häromkvällen provade jag att maska för att få fram det motivet jag ville ha. Tekniken är enkel och går ut på att man stämplar sitt första motiv (i mitt fall ramen) på pappret man vill använda. Sen stämplar man samma motiv på en post-it-lapp och klipper ut det innanför ramen. Lägg post-it-lappen över ditt stämplade motiv och stämpla därefter det som ska vara inne i ramen. Voilà! Sen kan man färglägga som vanligt. 
Här är det underbara Grunge collection från Stempelglede i kombination med en stämpel ur gömmorna. Jag har även använt kanterna från härliga vackra Grunge collection. De mönstrade papperen är från 3ndy papir och har verkligen fina detaljer. Fjärilarna är gjorda med en stans från Martha Stewart.Jag har blingat ramen med lite glitterlim, det blir lite mer effektfullt.

Ni har väl inte missat att Stempelglede finns att beställa/förbeställa med 10% rabatt hos Brunkullan??
Och missa för allt i världen inte Brunis schlageryra med 35 % rabatt! ;-) 

På återseende! 
Anna

Kampanj och nytt kort !

Har ni sett Brunkullans kampanj om rabatt? Om inte så läs här:


Mitt senaste kort har också en kär figur, nämligen Bink från Doodle factory! Här kör han taxi.. Skulle det kännas tryggt att hoppa in i den här bilen? ;-)Här är mönsterpapperen den enda dekorationen jag har använt. Skylten "Special delivery" finns på det röda mönstrade som jag har bakom motivet (det är från 3ndy papir, som Brunkullan säljer). Den har jag fyllt med 3d-lack!

Tidigare bloggade jag det här kortet hos Brunkullan:Samma härliga pappersserie, 3ndy papir! Och stämpeln är från Doodle factory. Just nu finns de till kampanjpris, en hel karta med 10% rabatt!!
Skynda er in på Brunkullan och fynda!!

~: Kram Anna :~

Brunkullankampanj!

Har ni som jag fastnat för alla roliga och galna motiv som Doodle factory skapar? Isåfall ska ni passa på nu, Brunkullan kör 10% på alla DF-stämplar veckan ut!! Det är förbeställning som gäller så kolla noggrannt och skynda dig att beställa på Brunkullan Scrap och Card AB!


Man kan beställa hela ark och i viss mån enstaka gamla stämplar. Kolla i Brunis shop för all info!

Grattiskort

I april fyllde mamma år och hon fick ett kort med en liten apa från CC Design. Den var ju sååå söt!
 
Allt på det här kortet kommer från Brunkullans butik. Motivet är färglagt med distresser.

Nu ska jag ta och fundera vidare på mer pyssel, i veckan ska vi pyssla hos J! Kul! Imorgon ska jag hämta ett paket med DT-saker från Brunkullan också, det ska bli spännande att se vad de har hittat på den här gången!
~: kram Anna:~


RSS 2.0