Färg!!

På hösten när det blir grått och trist ute är det kul att skapa med FÄRG!! Jag har skapat med härliga glada färger från från Pink paislee och Rouge de Garance.
Först ett myskort med stämpel från Penny Black. Den här lilla musen är en favorit hos mig:Material:
Stämpel från Penny Black, Vinyl thickers (text), Mönstrat formklippt papper: Pink paislee, orange organzaband, Liquid pearl (små prickar), Glossy accents, Rosa bazzill bling och orange bazzill som stomme. Färglagt med distresser.


På nästa kort ville jag fokusera på det härliga motivet och inte ha för mycket dekorationer. Texten är färdiga vinylstickers från American crafts. Stämpeln är från underbara Whipper Snapper Design!!
Kan man bli annat än glad när man ser den här roliga elefanten??? ;-)Jag har avslutat texten inne i kortet, där står det HURRA!

Här har jag använt 2 olika färger på bazzill, gult och grönt, samt ett mönstrat papper från Rouge de Garance som är slipat med sandpapper för att se lite ruffigt ut. Jag kan verkligen rekommendera ett inköp av den här lilla slipklossen, den kan göra underverk!! :-)
Bradsen är jättefina Velvet brads (med sammet), de gör jättefin effekt på vilket kort som helst!

Allt material finns såklart i Brunkullanshoppen!

~: kram Anna :~

Tävling!!

Kolla in här!Hoppas att du också vill vara med!

~: kram Anna :~

Tävling!

Snart brakar det loss!

Brunkullan Scrap & Cards stooooora hösttävling!

Stay tuned, så missar du inget.

~: kram anna :~

Maja Design och Sarah Kay...

... ... heter 2 av mina nya favoriter! Maja Design är underbara mönstrade papper i en hel rad härliga färger. Jag har jobbat med en ljus gul/grön färgskala och låtit det gå igen i hela kortet.
Sarah Kays underbara stämplar (clearstamps) gör att ögat söker sig direkt till motivet.
Här kommer ett relativt enkelt (men ändå effektfullt) kort där fokus ligger på motivet. Jag har lånat inspiration av Pysselhäxan  som ofta använder ett liknande upplägg.Material:
Mönstrade papper - Maja Design
Stämpel - Saray Kay
Blommor - Reprint
Brad - Crystal brad
Stämpel med swirl - Basic Greys Journal swash set
Motivet är färglagt med distresser, och alla kanter är rivna med Edge scraper. Motivet är uppbyggt med 3D-kuddar.
Allt material är från Brunkullan!

Glöm inte bort att kika in i Brunkullans blogg, snart drar den stora hösttävlingen igång!! ;-)
Ha en härlig pysselvecka!
~: kram Anna :~

...och regnet det bara öser ner...

Vad passar väl bättre än att krypa in i pysselrummet då? INGET!! Jag har utnyttjat tiden till att göra 2 olika kort med de härliga Whipper snapper design-stämplarna.

Mitt senaste DT-paket innehöll en hel del godsaker, ni får en halvrisig översiktsbild där man ser bazzill i olika nyanser, mönstrade papper från Maja Design, Pinkpaislee samt Rouge de garance. Stämplar från pinkpaislee, inque boutique och band i massor!! Blommor Reprint och brads -Notting hill velvet, med härlig floss på !!
Först ut är ett svart grattiskort. Det är ett ganska enkelt upplägg, men blir effektfullt med små detaljer som det lurviga garnet under braden och 3D-lacket som ger en glansig effekt.Vidare är det ett röd-orange kort med Pink paislees papper och fågelstämpel. Här har jag också använt löv från Prima (med text) och en glasbrad i metallinfattning. Biljetten kommer från ett häfte av Tim Holtz, de är väldigt användbara (och billiga ;-) )!
Pyssla på nu, passa på när det är dåligt väder ;-).

~: kram Anna :~

RSS 2.0