Jag lever...

.. men jag har inte pysslat särskilt mycket den senaste tiden. Det mesta har varit kaos, men jag tror att det börjar vända nu. Idag har jag gjort ett kort som ni får se om ett par dagar. Jag har testat min vinststämpel från Karlssons Scrapperi med ett par turturduvor. Det ni! :-)
Igår var jag och shoppade lite i Västerås enda (eller nja?) scrapbutik. Det har inte blivit av tidigare, men butiken var roligare än jag hade trott! Jag tror att jag var där över en timme... Men tiden går ju som bekant snabbt när man har kul. Dyrt hann det också bli.
Jag funderar lite på att köpa en pappersskärare, typ en Fiskars med skärblad. Är det lönt? Jag älskar ju min skalpell egentligen, men man kanske borde uppdatera sig? Vad tror ni? Mitt senaste inköp i "verktygsväg" var en låda med 24 fack och lock till distresserna. Den verkar toppen, i synnerhet om man ska ta med prylarna till nån annan och pyssla. Tyvärr har jag inte alla färgerna än, men det ska jag snart ändra på. Är det någon som vet var de fortfarande säljer distresser på flaska? De verkar ha hamnat i skymundan för alla trista pennor.... ;-)

~: kram Anna :~

Receptkort

I veckan som varit har det inte funnits mycket pysseltid alls. Det enda jag har hunnit med är att göra ett receptkort till söta Josefine på jobbet. Hon fastnade för papperspysslet förra veckan och har nu gjort sin första beställning av scrapsaker :-)
Det här receptet hör till ett av mina favoriter just nu, det är suuupergott! Passar till vit fisk och är både krispigt och känns lite nytt. Hoppas att du kan läsa texten och prova om du känner för det.

Annat roligt just nu är att jag lyckades ro hem förstapriset i Karlssons Scrapperis färgutmaning i januari!! Jippi!! Ett rosa-rött kort skulle det vara och det är med lite längre ned i inläggen... ;-)

Det får vara allt för den här gången, jag ska snart komma med lite nytt igen!
~: kram Anna :~

RSS 2.0