Mors dag!

I helgen var det som bekant Mors Dag. Jag gjorde 2 kort i år; ett till min mamma och ett till As mamma. Vi passade på att hälsa på min mamma och fira henne lite i sommarstugan! Det var jättemysigt och vi hann till och med prova kanoten lite! Såå mysigt!
På båda korten har jag använt min nya Glimmer Mist, den är superläcker! Det blir helt olika resultat beroende på vilket bakgrundspapper man har. Jag har sprayat båda vanlig cardstock, bling-cardstock och blommor. Kan meddela att det även fastnar på plastmattor, hud och annat... :-s Använd tex en tidning som skydd mot underlaget!

Här är det sprayat Apply candy red (röd/guldig) på vit bazzill bling (dubbel effekt):
 
image65

På nästa kort har jag använt röd bazzill till stommen och då blir glittret guldigt! Såå snyggt! Svårt att få med på b
image67


Solskensbloggar...

... gör jag nu! Datorn fick följa med ut på trappen så att jag kan njuta av solen en liten stund!
Som jag skrev innan så har jag sprungit Vårruset den här veckan. Mina ben är inte så pigga, men jag är nöjd att jag tog mig runt! 28 min och 45 sek blev tiden. Min chef tyckte att jag borde ha sprungit snabbare, men jag får väl springa lite i sommar så att jag kan vara med i Blodomloppet i höst. Då kanske jag kan justera tiden lite mer...

Idag ska ni få se ett enkelt bebiskort. Stämpeln är från Penny Black och dekorationerna är utstansade med min qk-tång. Jag har lånat alfabetet av A (Tack!), det är Paige! Lite liquid pearl i mitten på blommorna och ett smalt sidenband.

image64Nu ska jag gå in en sväng och fixa en sallad till middagen!
~: kram anna :~

Nytt på g.

Nu är det snart två veckor sen jag uppdaterade... Tro inte att jag ligger på latsidan för jag har *minst* 4 kort som ligger hemma. Det kan till och med vara 5. En hel del nyheter från Brunkullan har jag använt så medans du väntar kan du väl kika in i deras shop och njuta av de nya fina papperen? ;-)

Uppdatering kommer ikväll eller senast imorgon om jag inte orkar bogga efter Vårruset.... Håll en tumme för mig så att jag ens orkar runt! (Har bara hunnit med *en* endaste löptur i år :-s )

~: kram anna :~


En stor elefant!

Har hittat hem till mig! Ingen har väl missat att jag är hooked på Whipper Snappers stämplar ;-) Partyråttorna och Cupcake mouse har använts flitigt här hemma. Till slut gav jag den här härliga elefanten en chans.. Han är STOR! Hahaha, större än väntat, visade det sig, och inte helt lätt att placera på korten... Men här kommer ett första försök. Skulle tro att det kommer fler.... ;-)

image62

Elefanten kan man köpa här liksom crackle accents som jag har använt på både knappar och bokstäver.


Är det fler än jag som håller på att bli galna på alla björkpollen? Jag älskar ljuset och att vara ute nu, men mina ögon håller på att ta kål på mig... De kliar som attans. Som tur är finns det ögondroppar så att man ändå *kan* vara ute... Trädgården kallar!! :-)

~: kram anna :~

Lite gammalt och lite nytt ..

.. hittade jag i mitt pyselrum sist jag satte mig där. Den härliga kattstämpeln köpte jag för säkert 2,5 år sen :-). Helt plötslligt stod den där på hyllan och ville bli använd!
De sista dagarna har det inte blivit mycket pysslande alls, det är alldeles för ljust och härligt ute för att jag ska knata in och sätta mig i mitt pysselrum (tyvärr?). Skönt är det iallafall med lite sol och värme. Rabatterna behöver en duvning snart, jag har sett att det kommer upp ogräs lite överallt... :-s 
Det här kortet skickade jag till mitt härliga kusinbarn för nån vecka sen, när hon fyllde 1 år! Tänk vad tiden går. Förra året exakt nu var vi på semester i Usa... 
Färgerna på kortet blev lite konstiga när jag fotograferade, men jag orkar inte fippla i Photoshop nu... Ni får tänka bort den rödgula tonen på de vita partierna ;-).  Fågeln är toppad med diamond glaze och likaså nosarna på katterna. Alla dekorationer finns hos Brunkullan!

image61Nu är det sovdags här!
God natt!
~: anna :~

RSS 2.0