Födelsedagskort!


I veckan har jag skickat iväg 3 olika grattiskort! 2 av dem får ni se idag, de påminner lite om varandra, iallafall vad gäller motivet.  Det är DoodleFactory igen :-) Man blir ju så glad av dem!!
Det första kortet till Anna, har ett litet "lås" upptill vid cirkeln.  För övrigt är Bink  och Pip inmaskad i helikoptern som har fått ett "fönster" av Glossy accents!  


Nu ska jag avsluta mitt te!
~: kram Anna :~  

Stort beställningskort!

I veckan dök de upp en hel hög härliga papper hos mig! Det var Cosmo crickets nya serie Girl Friday! Underbara dubbelsidiga tjocka papper i härliga färger. Allt är såklart färgkombinerat så det är bara att skapa!!
Jag fick en beställning på ett stort kort till en cool man i veckan, och tänkte att jag skulle testa att använda de nya papperen. Kortet är 9"x 9" och med grå stomme. De mönstrade papperen går i petrol och ljust gul samt orange (obs baksidorna, framsidorna är mer rosa och röda ;-) ) . Det här är resultatet:

´

Papper: Cosmo Cricket - Girl Friday Text: Pink paislees Fashion script yellow Brads: YouDo (stora!) Ljusblå Spets, Glitterstenar/Droppar i remsa, Texten är täckt med Glossy accents och detaljer med Stickles glitterlim. (Stämpeln privat.)

Ha en toppenhelg och passa på att skapa lite om du hinner!
~: kram Anna :~

Grattiskort

Imorgon fyller min pappa år! Jag har skickat ett kort till honom som mamma har i förvar tills imorgon. Jag trooooor inte att han kollar min blogg speciellt ofta, så jag lägger ut kortet nu :-)
Det är härliga DoodleFactorys stämplar och lite punchinella samt 2 remsor av dymo. Jag tror att det är Crate paper, men är inte säker. Etiketten är från MMs travel kit.Tyvärr är bilden tagen med en cellofanpåse runt kortet, så det blänker lite mycket. :-s

Idag har jag varit på promenad med ett par kompisar (plus barn), vi var och tittade på djuren på Vallby Friluftsmuseum och fikade på samma ställe. Jättemysigt!! Den här galten var en av de vi såg...  En bjässe!! Amanda undrade om han inte behövde kamma sig... :-)Ikväll blir det melodifestivalen! Om man står ut i två timmar...
~: kram Anna :~

2 nya kort!

I veckan har jag passat på att pyssla 2 hela kvällar, det har varit riktigt skön ego-tid! Nästan fyra kort som har blivit klara, det får väl vara godkänt va?
Tjejerna på jobbet tycker att det var sååå roligt och tre av fyra har gjort beställningar på egna pysselsaker :-) Superskoj!! Hos Anna var vi 5 tjejer och 1 av dem hade precis börjat scrappa! Tror ni hon blev sugen på nya saker när vi andra lassade upp våra prylar? *hihi*
Här kommer iallafall 2 av korten, de andra måste jag hålla lite på, annars kanske mottagarna hinner se dem... :-)
Idén med banden från vänster har jag snott från kära Cilia! Stämplarna är från DoodleFactory. Köp dem här! 

Nästa kort går i en helt annan stil, en lugnare färgskala och ett gulligt motiv. Hade bestämt vem som skulle få det, men nu har jag nästan ändrat mig... Få se hur det blir med den saken.Undrar om alkoholpåverkan ändrar ens stil? När jag gjorde det sista kortet hade jag fredagsmyst lite med ett par glas gott rött vin... :-) 


~: kram Anna :~ 

Tiden springer...

... och jag har svårt att hinna med!
Helgen har jag spenderat hemma hos mamma och pappa och idag har vi hunnit med en 5 km tur på längdskidorna!! Jihoo, vad skoj det var! Det är säkert 12-13 år sen sist... Förhoppningsvis blir det fler turer innan snön smälter bort. Undrar om det blir träningsvärk imorgon..?
I veckan har det blivit ett enda kort skapat och jag har testat min nya stämpel med turturduvor! Den är jättecool, och helt annorlunda mot de vanliga "gulliga" stämplarna som finns i min samling. Jag har också testat lace cardstock för första gången.

Den här veckan ska jag pyssla med goda vänner 2 kvällar! Whohoo! Tisdagen är vikt till mina goa kollegor och onsdagen blir med mystjejerna hos A. Förhoppningsvis hinner jag uppdatera nåt i slutet på veckan.
~: kram Anna :~

RSS 2.0