Längesen sist ..

... men nu kompenserar jag er med 3 nya kort! Jag har hållt i pysslandet nästan hela sommaren, men de sista 2-3 veckorna har det varit lugnt. Här kommer iallfall 3 kort som jag har gjort.
Först ut är ett Juliakort, en ny liten tjej som kom i somras. Brunkullan kommer att uppdatera shoppen med lite nya Penny Black stämplar i höst, här är det en av de gamla som jag har använt. Pärlflossen var en ny rolig upplevelse, den fyllde ut så bra!Nästa kort är ett som jag bara hade en timme på mig att göra, varken mer eller mindre. Upplägget hade jag snott från Anna (länk i sidan) samma dag. Bokstäverna är thickers i mörkbrunt och stämpeln är en Greeting farm.Sist ut är ett kort till Stella som kom i slutet på maj. Allt material är från Brunkullan utom stämpeln som är från Gorjuss girl i England.

Nu ska jag se på Män som hatar kvinnor och drömma om att vara lika cool som Lisbeth Salander....
~: kram Anna :~

Maj gad!!

Förra veckan besökte jag Östersund och härliga Brunkullan!! Oooh, vilken underbar shoppingtimme det blev!! Halva priset på allt (med få undantag) till den 9 augusti. Passa på att fynda!!! :-)
Med den nya serien från Rouge de garance och lite skojiga dekos knåpade jag ihop det här kortet. Det är en beställning till en ny liten Tilda.
För ett par veckor sen gjorde jag ytterligare ett kort, det var till ett brudpar. Enda önskemålet var att det skulle vara romantiskt. Jag funderade ett tag och hittade mina papper från Maja design. Härligt gula och bruna mönster och två små fåglar som helt klart hör ihop! Texten är från Inkido, ramen från Norsk stempelblad.

 


Nu är jag tillbaka på jobbet igen efter tre veckors skön semester. Det går ganska fort att komma in i rutinerna tycker jag, men att ens andra hälft är ledig ger ytterligare en dimension... Han har varit pysslig i trädgården de 2 senaste dagarna och det är ju iofs skönt! På återseende!!
~: kram Anna :~

RSS 2.0