Victoria!

I slutet av juni fick min kära kusin barn nr 2. Allt hade gått bra och det blev en liten Victoria som kom till världen! Victoria fick ett blått kort med papper från Brunkullan och en stämpel från Gorjuss. Ramen är från den norska stämpeltidningen och texterna är stämplat med Sophisticate och en gammal text från Magnolia. Färgglatt ska det väl vara till bebisar va? ;-) Stämplarna är som vanligt färglagda med mina kära distresser!

Veckan efter Victoria fick en arbetskamrat sitt andra barn också, det verkar vara tätt på given nu... Jag vet inte vad den tjejen ska heta än, så det fick bli "en liten tjej" bara. Mamman är grön eller snarare älskar grönt, så då fick kortet bli därefter. Papper från maja design och stämpeln är från the Greeting Farm (Brunkullan).   

För tillfället har vi hantverkare "överallt". Vi har anlitat målare som är här och jobbar. Skönt att slippa göra jobbet själv, men det känns som att man är ivägen överallt. Igår var alla fönster i köket urplockade...
Och apropå den mycket speciella dagen i förra inlägget så var det vår förlovningsdag!! Underbar middag på Frank i Västerås följde...
~: kram Anna :~

Tjohooo!

Semestern närmar sig med stormsteg! Den sista veckan har det tunnats ut med arbetskamrater och snart är det dags även för mig. De senaste veckorna har jag haft ett megapysselsug! Jag har gjort ganska många kort och idag blir det ett par nya alster. Få se om ni gillar nåt... ;-)

Min mamma heter Ulrika och hon hade namnsdag i förra veckan.  Jag skulle dit och hälsa på så det var ju läge för ett kort. :-)En av snyggingarna i Greeting farms Anya-serie, som jag äääääntligen har provat!! Visst är hon fin? Finns hos Brunkullan om nån är sugen...Nästa alster är en framsida till en kalender! Till min kalender snarare. På Åhlens har de fått in toppenbra kalendrar som man kan göra egna framsidor till. Egentligen är nog tanken att man ska sätta in ett foto, men en "egen" är ju mycket roligare. ;-) Jag har gjort mig själv med båda kissarna intill och det bästa är ju att man kan uppdatera omslaget när man vill:Sist ut är en bild från vårt kök. I veckan har jag satt upp en utskuren text i vitt på väggen. Efter en tuff vår passar den perfekt :-) Amor vincit omnia betyder Kärleken övervinner allt.

Imorgon är det en speciell dag, jag får återkomma om det senare!
~: kram Anna :~

En ny liten stjärna...

...är född!! Ja, så står det i det här kortet. En liten (eller nja, 4200 g) Axel kom till världen den 12 juni. Det är min sambos bror som har utökat familjen. Tur att vi snart har semester så att vi får träffa dem!! Vi skick!)ade ett kort så snart vi hann och det såg ut såhär: (Tack sötaste G för lån av papper!)
Ett par av våra närmaste vänner passade på att gifta sig i smyg i våras och sen sticka iväg på bröllopsresa direkt. När de kom hem ville de inte fira något och till råga på allt köpte de hus i samma veva. Fullt upp alltså. När vi (äntligen) blev inbjudna på middag i nya huset passade vi på att gratulera så smått. Jag hade gjort en ask med min nya CC - Ultimate Pro och fäst ett kombinerat bröllops-/nyinflyttade-kort inuti. Så här blev det:

Sist ut idag är ett grattiskort till Karin som nyss fyllde 35! Här har jag använt en söt Gorjuss-stämpel och mixat både gammalt och nytt. De här färgerna ser lite vajsing ut på bilden, men ni får stå ut!
Puss på er i värmen, jag tror att det blir lite åska snart...

~: kram Anna :~
Ny färg här!

Lite sommar i bloggen! Få se om jag kan vara vit särskilt länge.. Har lite svårt med vitt rent generellt, det blir så trist och vitt :-s hihi... Ska uppdatera med nya kort här vilken dag som helst, har inte orkat sätta igång datorn utan njutit av det härliga vädret istället. :-) 

~: kram  Anna :~

RSS 2.0