En bebis och ett bröllop!

Här har det inte hänt nåt på ett tag... Det ska jag försöka kompensera med 2 kort! :-)
Vi har hunnit vara på Gekås och Göteborg en sväng och nu i helgen var det Jämtlandsbesök på schemat. Jag har hunnit med en del pysselshopping och jag har till och med en ouppackad kasse i vardagsrummet :-o !! Den kommer från Brunkullans Scrap och Card och jag kan lova att de har massor av fint hemma! Jag ska ta tag i de sakerna så fort jag får tid att gå ner i pysselrummet...
Först ut är ett bebiskort till en alledeles ny person: Rex Carl! Han föddes i början på juli och nu har vi varit där och gratulerat med bla det här kortet.

Stämpel: Stampin Up Mönstrat papper: Ullared Textstämpel: Forma Hantverk

Stämplar: Stampin Up och text Forma Hantverk. Bakgrundspapper från Gekås i Ullared!! Resten utstansat med Qkn.

Nästa kort är till ett blivande brudpar. Det blev beställt för ett par veckor sen och ska överlämnas i augusti. Gott om tid alltså ;-) Det är svårt att få med alla detaljer på bilden, det är en Kärlekstext stämplad med grönskimrande Versadyna på lövpappret (som f ö också är från Gekås i Ullared) till vänster om brudparet (hÄnglar). Dessutom har jag fyllt i ett par hjärtan med Liquid pearl.Text utstansad med Qk-tången och blingat med Liquid pearl.


Det var allt för idag! Snart ska jag riva upp alla nya saker från Östersund och då blir det nog full fart här igen... ;-)

~: kram Anna :~

Semester!

Nu har jag äntligen börjat min semester! Det känns härligt och jag har  redan börjat koppla av från jobbet. Inte så lätt med tanke på hur mycket jag har jobbat den sista tiden... :-s Den senaste veckan har jag varit på två roliga pysselträffar!! Jihoo! Tack goa A och G! Super för min kreativitet och ork, det har saknats i flera veckor. :-)
Jag börjar med att visa det ena kortet idag, det är till en liten kille som föddes i juni, En av mina favorithÄnglar är använda, tillsammans med ett utstansat staket (med crackle accents!) och härliga papper från Brunkullans Scrap och Card! Tack för hjälpen och alla sköna kommentarer goa C!! ;-)Idag får vi besök, så snart ska jag fixa lite god potatissallad, tzatziki och grillad kyckling! Kanske ett glas rosé till, eller vad säger ni??
~: kram Anna :~

RSS 2.0