Årets sista...

...inlägg!!
Ett roligt pysselår och nya utmaningar på ingång! Här kommer några eftersläntare som inte har hunnit in i bloggen tidigare. Ikväll ska jag på kändisfest (som Carolina Gynning) och hoppas att det blir riktigt skoj!! Massor av god mat och vin lär det bli i vilket fall :-) Inte så dumt. Lite Singstar och en blond peruk blir ju inte sämre, eller hur?? ;-)
Här kommer de sista korten för i år:Ett tackkort till Anna när hon var kattvakt över Luciahelgen. Mitt nya alfabet är testat här, med foam istället för papper. Sååå snyggt! Tack än en gång, Lotta med familj! Frozey från Doodle factory är huvudperson.
Nästa kort skickades till ovan nämnda Lotta när hon fyllde år i november. Grunge collection är flitigt använd. Finns hos Brunkullan såklart! (De har förresten 40% rea nu ;-) tyvärr inte på just Grunge collection... )Sist ut är ett 35-årskort till en kompis, Det är en flört med omslaget till hans favoritrulle; Pulp Fiction. Färgerna och tjejen i huvudrollen, samt gansterkaraktären som John Travolta gestaltar... :-D

 Sist men inte minst:
GOTT NYTT ÅR!!
~: kram Anna :~

Holy smoke!

Just nu är det väldans mycket att stöka med... Uppdateringar på pysselfronten kommer, jag lovar!! 
I helgen hade vi mini-jul i ett snöigt Svenstavik. Gissa om jag blev glad när jag fick ett Chopsticks i julklapp!! :-D Tack snälla söta familjen B-R! 
Jag kan iofs lägga in några av mina askar. Om ni har varit in på Brunkullans blogg har ni redan sett dem. 
Om ni är shoppingsugna (eller tävlingssugna) måste jag tipsa om detta: Tävlingen finns i  Brunkullans forum (http://brunkullan.forum24.se), kika in där om du har tid i julstöket!

~: kram Anna :~ 

Romantisk jul!

Med lite support i form av kära N lyckades jag, i förra veckan, skapa ett romantiskt julkort! Det är egentligen inte alls min stil, men det är skoj att göra nåt annat än det vanliga. Och vad ska man annars göra med de fina papperen är från härliga 3ndy paper?? ;-)Jag har stämplat den oregelbundna bruna ramen med Stempelgledjes underbara grunge-collection. Motivet i mitten är urklippt från papperet och fyllt med crackle accents. God Jul-texten är från Inkido. Här kommer en närbild på det:Allt material är från Brunkullans butik, som just nu kör en liten adventskampanj:

~: Kram Anna :~

Ni har väl inte missat..?Kolla in hos Brunkullorna!

~: kram Anna :~


RSS 2.0