Utmaningskort

Hos StampArtic har de en utmaning att göra ett monokromatiskt kort med kärlekstema. Jag tyckte att det skulle vara kul att testa och provade såklart mina nya stämplar (ramen och texten) från Norge. Dessutom har jag använt en stämpel från Rachelle Anne Miller. Den finns hos Brunkullan! Banden är fyndade på Ikea, färdiga med knut och allt :-) Pappren är från Rouge de Garance!

På torsdag ska jag ha prova-på-pyssel med tjejerna på jobbet. Det ska bli spännande att se om jag lyckas lura in nån i träsket.... :-)

~: kram Anna :~

Idag...

...mina vänner, har jag - tadaaa - scrappat!!
Det var nog nästan ett år sen sist. Jag kände att jag har kört fast med kortmakningen och ville ha lite nya infallsvinklar. Storleken är 12" så det är 4 ggr ytan mot vanligt... :-s Inte helt enkelt, men jag hittade två perfekta foton och ett roligt mönsterpapper som jag köpte i Usa. Matchade med enbart färgerna i fotona och lade till stjärnor och bling som dekorationer. Den handlar om de gigantiska drinkarna som vi köpte i Las Vegas.
Döm mig inte för hårt... ;-)

 Idag har mina nya ramar och hjärliga hälsningar landat i brevlådan också!! Jihooo!! Det är tre veckor sen jag beställde så det känns som att jag har väntat i eeeeevigheter ;-). Smakprov kommer!

~: kram Anna :~

Rosa-rött

Jag hittade en skojig utmaning hos Karlssons scrapperi häromdagen, där skulle man göra ett rosa-rött kort. Allt utom färgerna var upp till skaparen att välja. Jag testade att maska ihop 2 olika stämplar, en ram från Basig Grey och en hÄngel. Det var skoj, och jag kommer nog att testa fler varianter av maskning framöver :-)
Nu är det bara att hålla tummarna för en vinst!
Såhär blev kortet:
I fredags eftermiddag gjorde jag en namnskylt till sambon också, han ska ha den på jobbet :-) Jag tyckte att Doodle factorys lilla Zombie var perfekt, i kombination med texten i Chopsticks. Idén är tagen av härliga Carin som hade gjort såna här bordsplaceringar till en middag. (Jag har suddat ut efternamnet)Idag är det bakstuga och jag håller på att testa ett recept på limpor... Nu ska jag snart baka ut dem, och sen ska de jäsa ett tag till... Hoppas att de blir goda! 
~: kram Anna :~ 

Mera bloggodis...

..har jag hittat! Inkido släpper sina vårnyheter i dagarna och de lovar gottigottgott! Kolla in här!


Igår hade jag pysselkväll med mystjejerna A, C och G. Gissa om vi snackade eller pysslade mest? :-) Jag hann iallafall med att få ihop ett (!) kort, men det ska skickas in till en tävling och får inte publiceras... Återkommer med nåt annat så fort jag hinner!

Må så gott!
~: kram Anna :~

Pysselsällskap!

Igår hade jag pyssel här hemma med söta Anna ! Det är såå mysigt att vara 2 nere i pysselrummet. Små samtal om allt och ingenting och smakråd/tyckanden när man kör fast. Det är härligt! Jag fick ihop ett kort och började altra en ask som jag ska ha till knappförvaring! Den får ni se senare. Kortet är gjort av Brunkullornas härliga julklapp (TACK!!) - Making memories set "Passport". Jättefina papper med lugna ljusa färger och resetema. Knappar och dekorationer (tex frimärken) är från samma paket. Upplägget är lånat från Muffins härliga kort.  Vidare har jag gjort en ny tändsticksask för "vårbruk", jag vill inte ha tomtarna från jul kvar hela våren... :-) Papper och dekorationer samma som ovan. Stämpeln är en liten hÄnglar och stÄnglar.


Baksida:


Tidigare i veckan gjorde jag ett grattiskort till min faster, hon fyller 50 år nu i krokarna. Här har jag letat lite i gömmorna efter papper och använt både Chopsticks och Moxie till texterna.

God fortsättning!!
~: kram Anna :~

Blog candy!!

...har jag hittat!!
 Kolla in den nya releasen hos Starving Artistamps!
Eller Papercrafts! ;-)

Aj lajk ö låt! Mi oant!
~: Anna :~

Årets första...

...är ett kort från oktober :-). Det har varit i min "lilla" kamera och jag har inte kommit ihåg att tömma den... Hittade det idag när jag hade använt kameran under vår härliga skridskotur!
Stämplarna känner ni igen va? Underbara Grunge collection och en liten Whipper snapper-hund. Sååå fina!! Finns hos min vanliga leverantör.... ;-)Jag har inte stavat fel, det är ett sånt där litet morrande ljud *hihi*.

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet efter lite julledighet. Det ska bli lite kul, och lite jobbigt. Hade gärna varit hemma nån vecka till med sovmorgnar....
~: kram Anna :~

RSS 2.0