Bröllopsinbjudningarna

Efter otaliga försök att publicera de här inbjudningarna verkar det äntligen lyckas. blogg.se verkar inte vara helt stabilt för tillfället :-s Mycket tråkigt. Det om detta.
I november skickade vi ut inbjudningarna till vårt bröllop. Jag hade fastnat för Basig greys härliga höstserie Indian summer. Tanken med korten var att de skulle vara enkla att göra och samtidigt se arbetade ut... :-) Så blir det när man hatar massproducering.Basen är gjord i cremefärgad bling, och rutan bakom det rosa papperet är ljust rosa, inte bling utan vanlig cardstock.
Stämpeln är från Stämpelhuset och till sist är hjärtat monterat som lås på framsidan. Det är utstansat med quickkutztången.


Såhär såg det ut när man öppnade kortet. Texten inuti lämnade jag till tryckeriet och det var jag rädd att det skulle bli dyrt. Det visade sig kosta 44 kr för 10 st bazzill... :-)

Det kommer snart nya uppdateringar, jag har skickat två nya kort i veckan, och ett står på bänken i köket... ;-)
På återseende!

~: kram Anna :~

Påskkort

Påskkort är väl inte nåt jag brukar ägna mig åt, men nu kunde jag inte riktigt låta bli. Den här lilla sötnosen från CC Design passade ju så bra med de ljusgula papperen från Scribble scrabble.  Serien heter Bric-a-brac.
Motivet är färglagt med distressrefiller och sen har jag gjort highlights med vit gel roller.Dekorationerna är från Prima. Jag har lackat blomman med en ny produkt som heter Shimmerz, den var toppenkul för det blir lite metallaktig yta på det man lackar. Ytan blir blank och lite skimrande. Texten är gjord med dymo.
Det rullade hörnet är en snygg effekt, tycker jag. Man ser lite av mönstret på baksidan och sen ger det lite 3D-effekt.
Här kan ni se lite olika nivåer i kortet:Allt material finns i Brunkullans shop!

~: kram Anna :~

Nya kort!

Igår och i förrgår satte jag mig i pysselrummet igen. Det är lääääängesen kan jag lova. Jag tror inte att jag har gjort ett seriöst pysselförsök sen i oktober/november, ungefär när jag gjorde inbjudningskorten till vårt bröllop.
De blir det tyvärr inte nån bild på idag som utlovat, utan det blir 2 helt nya kort. 
Först ut är ett cerieslila kort till min pappa som snart fyller år. Tyvärr blev det lite suddigt vid fotograferingen. Här har jag letat i gömmorna så jag har ingen aning om var papperen kommer ifrån.. Ugglan är en gammal Magnoliastämpel och stanskanten är Martha Stewarts.  

 


Nästa kort är till en liten kille som ska döpas! Hoppas att hans mamma inte har tid att kika in här före lördag.. ;-)
Det här är en *total lift* från Muffins härliga bröllopskort till oss. Jag brukar inte lifta så ofta, men nu gjorde jag det för att få igång lite inspiration efter en lång pysseltorka. Stämplar från Doodle factory och text Qk.
På återseende!!

~: kram Anna :~


Nu, mina vänner..

...ska jag chocka er!
Jag lever faktiskt, men det har varit så sjukt mycket ett tag så jag har fått lägga bloggen på vila. Men nu så är jag tillbaka. Jag ska försöka hinna med en uppdatering inom de närmsta dagarna och då ska ni får se mina bröllopsinbjudningar (japp, vi är nygifta) och så har jag hunnit med ett annat ynka kort.
Men det kommer, jag loooovar!


RSS 2.0