Bebiskort

Nu har det varit lite glest med uppdateringar, men vi håller på att renovera köket och det tar ganska mycket tid... För ett par dagar sen gick jag upp tidigt för att hinna med en papperspysseltimme innan sambon vaknade :-) Då gjorde jag ett kort till en nyfödd liten tjej. Hon ska heta Moa. 
Pappren kommer från Crate paper och är jättehärliga, tjocka och med lite struktur. Texten stämplad med stämpel från Snygga stämplar och text utstansad med Qkn. Blommorna är från Prima Essentials.  

image19 På återseende!
~: anna :~

Halloween och...

... en del annat. Jag har snott åt mig lite pysseltid de senaste kvällarna, och trots köksrenovering så hinner jag pyssla lite. Tur att sambon är en klippa på att bygga :-D

Först ut är ett halloweenkort, som tack för inbjudan är det tänkt. Enkelt upplägg med få dekorationer till en "högtid" eller maskeradfest ;-) som det är i vårt fall. Årligen återkommande. Stämplar från hÄnglar och stÄnglar.

image16Testade två nya stämplar från Eureka också, en trollkarl och en ballong. Jag tänkte att jag kan återanvända ballongen till massa olika kort, men det här fick bli premiär... Eventuellt ska jag komplettera med ett namn och ålder på mottagaren under ballongen när det blir dags att ge bort det. Det kändes inte helt som ett "Annakort" men jag är iallafall rätt så nöjd ;-) Inte så mycket dekoratiner här heller.

image17


Sist ut är ett bröllopskort. Det är nåt i det här kortet som känns fel, jag kan bara inte sätta fingret på vad... Stämpeln kommer från Alota rubberstamps. Jag vet inte om det är "för gulligt" eller om det är nåt som saknas :-s Eller är det färgerna som är vajsing? Snälla, ge mig förslag!!

image18Nu ska jag springa ner och hjälpa till att spackla lite... Men snart kanske man kan slå sig ner vid tv:n också :-) 
Ha en skön dag! 
~: anna :~ 

Nya julkort!

Under de senaste veckorna har jag pysslat med lite alla möjliga kort. 2 st av dem är julkort och det är DT-kort åt min uppdragsgivare; Brunkullan. Idag har de slagit upp portarna till sin nya och fräscha butik! Underbara produkter och en "egen" butikslayout. Hoppas att ni gillar produkterna lika mycket som jag! Kika dit och titta på erbjudandena om du inte har gjort det redan ;-).

Åter till mina nya julkort; Huvudmotivet är Apan Otto med en pakethög.  På det första kortet har jag använt motivet i sin helhet och på det andra har jag tagit bort paketet på huvudet (och använt det inuti).
Material till båda korten (allt finns hos Brunkullan): Bazzill Crimson Red (härligt julröd), Mönsterpapper Crate Paper, Holly collection, Grönt organzaband, Blommor Prima, hjärtbrads Reprint, luddigt garn från Basic Grey och en tag.
Därutöver har jag använt Stickles på snören och i blomman. Text utstansad med Quickutz.

image14image15Nu ska jag spana in i butiken igen och se om jag får fortsätta den här månaden med havregrynsgröt... :-s
Ha det bra!
~: anna :~


Grattiskort till liten tjej och ett omgjort...

Igår fick jag en "sen" beställning på ett kort ... Det skulle vara klart tills imorgon ;-) Lite kort om tid tycker jag, men jag tog mig lite pysseltid idag och hann göra klart det!! Nöjd blev jag också, så det var riktigt skojigt!
Ganska enkelt upplägg, jag har använt min  shapecutter till nästan alla delar :-D Den är sååå bra!
Texten är utstansad i Moxie och stämpeln är en Magnolia. Blommor och blad Prima och papper bazzill och bazzill bling. Snirklarna är clearembossade för att ge lite struktur.

image12Ett kort som jag däremot *inte* blev nöjd med är det här grattiskortet till Alice. Jag tyckte att det kändes "fel" på något sätt och idag ändrade jag det så att det blev lite ljusare och fick ny text! Nu känns det mycket bättre! Kolla på resultatet:

image13Få se om jag hinner pyssla lite mer i veckan , just nu känns det inte så... Men man ska aldrig säga aldrig! ;-)

~: anna :~


Inspiration

Idag har Brunkullans mammor en mara för alla som känner för att spendera helgen i Östersund. Jag hade gärna varit med, men tiden räckte inte till en resa ända dit... Men vi i DT-teamet har busat lite och lagt ut en tävling i bloggen för alla er andra som inte heller kan åka :-) Kolla brunkullans blogg så får ni se! Lite roliga priser utlovas till den som vinner.
Jag har gjort ett inspirationskort till Mahlins härliga skiss, kolla här:

image10

Material från Brunkullan:
Bazzill Chandler Palo Verde (grönt :-) )  och bazzilll bling på text.
Färglagt motiv med distresser och ProMarker penna
Utstansat från Quickutz, Tag, Swirls och text Sophisticate
Rosa Floss

Övrigt:
Sidenband (klippt ur tröja från H&M)
Mönsterpapper Chatterbox "Nook garden floral"
Stämpel hÄnglar och stÄnglar
Grattistext från Kortmakaren


Stick iväg och tävla nu ;-), jag ska iväg på middag!

~: anna :~

DT-kort - jultema

Jag har ju hunnit med 4 julkort åt Brunkullan också. Det är ju lika bra att jag lägger in dem också ;-)

image6

image7

image8

image9Och det som jag gjorde igår är fortfarande hemligt ;-)

~:anna:~Barnkort

Häromdagen ringde en killkompis och ville beställa ett kort till sin dotter som snart fyller 1 år. "Hon gillar djur mest" var specifikationen ;-)
Jag kollade lite bland stämplarna och hittade mina Eat Cake Graphics, de är ju både söta och roliga och borde passa utmärkt till ett barnkort.
Här kommer resultatet (och som vanligt är det svårt att få kortet bra på bild.. ) :

image5Igår kväll var jag på pyssel hos kära C. Det var jättemysigt och precis som vanligt hinner man aldrig så mycket man tror...  Jag fick klart ett DT-kort åt Brunkullan också, men det ska vara hemligt ett litet tag till!

Nu ska jag jobba lite, hejsvejs!
~:anna:~

Ja, nu har jag (nog) bestämt mig...

För att lägga in mina kort i den här bloggen istället. Spraybloggen består, men där kommer det bli mer hus och trädgård, tror jag... Få se om det blir för mycket, eller om det funkar.

Jag börjar med att ladda upp några kort sen tidigare, så får ni iallafall något att se på ;-)

Välkomna hit!!
~: anna :~image1image2image3image4Jaa, det får räcka för nu!
På återseende!


RSS 2.0