Grattiskort!

För ett par veckor sen var vi bjudna på 35-årsfest hos en god vän. Vi fick supergod mat och kunde sitta ute nästan hela kvällen. Riktigt lyxigt!
Jag har använt en av de nya stämplarna från Rachelle Anne Miller på hennes kort och snart snart kanske jag känner mig nöjd med färgläggningen... MCP är lite lurigt än, men det blir bättre.
Papperen är från härliga pink paislee (slipat med slipkloss från MM), och jag har jobbat med både crackle accent och glossy accents på det här kortet. Det blir så härliga effekter!
Texten är utstansad med mitt nya Uptown Girl.
Nu ska jag titta på nya säsongen av 2½ män! De är ju sååå bra :-)

~: kram Anna :~

I nöd & lust...

.... ytterligare ett bröllopskort har jag gjort! Det var också ett beställningskort. Jag har provat de flesta av mina nya saker på det här kortet, och det var såå kul!
Punchinellan är jätterolig och ger en cool effekt till det mesta.
Stämplarna från Rachelle Anne Miller följde också med mig hem från Gävle och de är sååå söta! Jag kan knappt få nog :-). Färgläggningstekniken MCP har jag också testat. Det var en utmaning, men det är ganska enkelt att få ett 'acceptabelt' resultat. Det tar lite längre tid att få det så att man är helt nöjd, men så är det ju alltid när man provar nåt nytt.
Hjärtat är embossat med distress pulver som ger lite sandpapperskänsla. Metallblomman är från CI och de är jättefina!De mönstrade papperen är från pink paislee. Allt material kan man hitta på Brunkullan.Skuggan i nederkant beror enbart på fotografens okunskap... ;-)


Måste också påminna er om höstens stora tävling hos Brunkullan! Gå in på vårt forum och registrera dig och var med!!!  Den totala vinstsumman är på 6000 kr... ;-)

~: kram Anna :~

Bröllopskort!

För ca 2 veckor sen var jag på ett jättefint bröllop! Bruden och brudgummen står mig nära, och de var sååå fina. Jag hade knåpat ihop ett kort till dem med hälsningar från mig och min familj.
Det blev ett kort i rött och vitt, med inslag av några andra ljusa färger. Det härliga mönstrade pappret är från svenska Maja Design och stämpeln är en Sarah Kay.Nästa kort är också till ett bröllopspar, men det här var ett beställningskort av en kompis. Samma röda bas och ljusa Maja Design-papper.
Ikväll ska jag fortsätta med nästa projekt!
~: kram Anna :~


Mässa!

Ooh, i helgen var jag på mässan i Gävle och assisterade i Brunkullans monter! Vad skoj det var! Jag har träffat såå många trevliga pysseltjejer och shoppade givetvis med mig en hel kasse med saker hem.. Eller ja, när jag tog det så kändes det som lite "småplock".... :-)
3 ursöta Rachelle Anne miller-stämplar, 1 Whipper snapper-stämpel, mönstrade papper, 4 olika punchinellas, distress embossing powder (grönt!) och en del annat. Sååå kul!
Så här såg en del av vår monter ut:


Dessutom har jag nu fått möjligheten att börja prova MCP-tekniken, så thinnret ska flöda här hemma! Det ska bli riktigt spännande, som ni kanske vet har jag som en envis gnu hållt fast vid mina distresser... Lotta har fått in mig på andra tankar. Ni får snart en första recension här i bloggen.
Ikväll blir det pyssel med tjejerna hemma och det borde väl bli minst ett kort som ska ut här ;-).

Ha en bra dag!
~: kram Anna :~


RSS 2.0