Råååååsa!!

På våren vill jag alltid frossa i färg! Det är så härligt och känns som att korten sjuder av liv!
Här har jag använt fler av de härliga Cosmo cricket (Girl friday)-papperen. Det ena är cerise med ljusrosa prickar och det andra är ljust rosa med blommor. Stämplarna är Whiff of Joy (flickan) och Stempelglede Grunge collection. Grunge collection är både de härliga "ruffiga" hörnen och kanterna på cirkeln runt flickan.Övrigt: Alla saker finns i shoppen!! :-)
På nästa kort har jag använt exakt samma papper och dekorationer, samt lite stickles och "droppar". Tyvärr ser det blekare ut, men det beror på min fotografering... Flickan på det här kortet är från Rachelle Anne Miller.Hoppas att ni har en lika härlig kväll som jag med varmt väder och en härlig promenad!
~: kram Anna :~

Grönt är skööönt!

Precis som våren är det här kortet -ljusgrönt!! En av mina absoluta favoritfärger som jag till och med har på kaklet i köket :-)
Texten är från Pink paislees nya stickers "Fashion script" och är otroligt användbara! Stämpeln är roliga Doodle Factory bläckfisken upphottad med lite Stickles.Mönstrade papper är från svenska Maja Design. Spåren efter bläckfisken är Pebbles Inc självhäftande "Candy Dots" och blomman och bladet (för det är faktiskt bara ett!) är nya Prima. Dekorationsstenen i mitten är en Chrystal brad.

Imorgon ska jag försöka hinna ner i mitt pysselrum igen, men det är ju så svårt att ta sig tid när solen lyser och man kan sitta i t-hirt om man är i lä.... :-)

~: kram Anna :~

Påskhelg med färg!

Efter en härlig långledig påskhelg är det väl dags för lite färg? Nya roliga Cosmo cricket passar väl utmärkt när solen skiner och man är pysselsugen? Det tycker iallafall jag och tråcklade ihop ett färgglatt grattiskort!
Stämplar från Doodle Factory och papper från Cosmo cricket! Giraffen och texten är dekorerad med Glossy accents och sömmen är gjord med floss. Filtblommor med Chrystal brads i mitten. Texteb är urklippt ur Girl friday (också Cosmo) och den lilla texten är stämplad med Sophisticate från quickutz.Ni har väl inte missat?
Hoppas att ni är mätta på ägg efter den här helgen! Jag har fått en rejäl dos med sol i Budapest och kan säga att jag läääängtar efter sommaren nu. Igen. Tur att jag ska ut och resa snart igen!

~: kram Anna :~

RSS 2.0