Vår, vår, vårkänslor!

Visst är det härligt ute nu? Jag vill bara vara ute nu när ljuset äntligen är tillbaka!
Ett litet kort har det emellertid blivit mellan stunderna i trädgården. Ganska enkelt upplägg, men med lite oväntad form på "mattan". Jag provade att göra cirkelblommor av en dubbeldie som jag knappt har använt... Det var skoj och jag kommer nog göra fler.... ;-) Brunt band med rosa detaljer passade ju bra till resten också :-)

image60Idag har jag planterat lite tomater i större kruka, få se om de tar sig tills de ska ut. Tagetesarna har jag också planterat om och jag tror att det kommer bli fler än jag anade....
~: kram Anna:~

En mus till...

Den här härliga lilla gynnaren blev snabbt en favorit till grattiskort. Jag har gjort en "glad" mun istället för den förvånade som är på originalet. Tycker att det passar bättre så ;-)
Dekorationerna är från ett paket från Panduro, och det var en underbar kvalitet på bandet! Härligt tjock och glansig yta. På glasyren har jag satt 3D-lack och på texten är det liquid pearl.

image59

Idag har det äntligen kommit lite värme! Grillen åkte raskt fram och ååååh vad gott det blir ;-) Tur att det är relativt nyttig mat annars skulle man väl rulla fram efter sommaren ;-).
Tyvärr har inte mitt halsont gett med sig än, annars skulle jag vara på gymmet nu...
~: kram anna :~

Glitter och glamour...

...gjorde jag på mitt sista kort! Med en ny stämpel från Whipper snapper design och en mottagare som gillar bruna och mustiga färger blev  det inte så svårt... Guld och brunt är ju jättesnyggt ihop! Turligt nog hittade jag ett guldpapper med hål i och det fick bli "ost" (i utstansad text och hjärtan). Stommen är i beige bling!

image57Dessutom fick jag möjlighet att fota mitt 60-årskort också! Det gav jag bort i mars, men glömde att fotografera... Så här blev det:

image58

Jag har gjort mössen av Cheescake parade (Penny Black) och stämplat dem flera gånger för att de ska räcka tvärs över pappret. Det här kortet är ett helt bazzill (12"x12") vikt på mitten. Utstansad text Studio classic och Snowdays. Nu ska jag kurera min förkylning och krypa ner i sängen! 
~: kram anna : ~

Kortinspiration...

...med underbart våriga papper från Scribble scrabble! Har ni sett dem i shoppen? Jag fick galen pyssellust och försvann ner till mitt pysselrum direkt när jag kom innanför dörren :-).
När jag fick papperen och de andra sakerna slumpade det sig så att jag hade 2 st 30-årskort att göra till 2 födelsedagar på 3 dagar. En tjej och en kille. Härligt!
Jag började med tjejkortet, och stämpeln från Whipper Snapper design kändes PERFEKT till ett 30-årskort! Finns det nån som kan motstå de härliga partyråttorna?

image216

Mönstrat papper: Scribble scrabble Stämpel: Whipper snapper design Text: Vita thickers Platform som jag har blingat med guldigt glitterlim Paper ribbon: Mellon berry Snöre: brun Floss
Råttorna är färglagde med distresser och ballongen och nosarna har fått lite 3-D lack på sig. Jag satte lite glitterlim på tänderna i smajlen också, men det syns inte så bra på bilden...

På kilkortet har jag använt samma papper som tidigare men förändrat upplägget lite och även bytt ut thickersen mot några som heter Vinyl. Till halvcirkeln på högerkanten har jag använt "halva pärlor" i ljust grön färg.

image217
Spec:en på det här kortet är exakt som på det förra men jag har använt baksidan på det mönstrade papperet. Papper ribbon är från samma serie som på det förra.... ;-) Så med ganska enkla medel kan man göra kort med stor variation!
Nu ska jag ut i det härliga vårvädret och jobba i trädgården, men sen är det nog time att vara i pysselrummet igen!
~: kram Anna :~


ps. Allt material finns såklart hos Brunkullan! ds


Pysselrummet!

Under hösten och vintern har jag jobbat med att få ordning på mitt pysselrum. Eftersom vi gjorde om köket samtidigt tog det lite längre tid än planerat... Men nu har jag flyttat in!
När jag började var det en hemsk orangeröd tapet på alla väggar (ljuva 70-tal?).  Här har jag börjat spackla och målar vitt i taket.

image51

Jag ville ha ett så ljust rum som möjligt för att det är ett källarrum med små fönster högt upp på väggarna.  Det blev en ljus beige-vit färg som grund till alla väggar. Därefter valde jag tre favoritfärger och målade ränder på en av väggarna. Skrivbordet fick vi "ärva" när vi köpte huset och det har jag slipat och lackat ovanpå.

image52

Sen började det roliga; att plocka in allt i hyllorna och skrivbordet! Jag tyckte att jag hade massor av grejjor, men när jag fick ett rum så blev det inte så mycket alls :-s . Tur för nu kan jag shoppa mer ;-).  I de rosa pärmarna förvarar jag mina omonterade stämplar och i lådorna har jag dekos och distressrefillerna. Än så länge står mina scrapalbum också här.

image53

 Så här förvarar jag mina monterade stämplar. Ev fyller jag på antalet hyllor med lite andra saker efter hand.

image54

I skrivbordet har jag mina "nära till hands"-saker. Där förvaras lim, tejp, akrylklossar och skärmallar bland annat.

image55

Tyvärr lyckas jag inte hålla ordning *på* skrivbordet när jag pysslar, utan jag skapar i nåt slags kreativt kaos... Här är det ganska tomt ändå, jag hade precis avslutat det senaste kortet. 

image56

Hur ser det ut där du pysslar? Jag är nyfiken och letar efter fler smarta förvaringslösningar, så lämna gärna en länk till ditt rum om du har kikat igenom mitt ;-).

~: kram anna :~

RSS 2.0