LO nr 1

Förra veckan hade jag pysselkväll hemma med "mina" goa pysseltjejer. Jag började med att göra klart ett kort som har legat ogjort på pysselbordet. Det ska kompletteras med namn på mottagaren så det kommer jag visa senare. Men den stora *nya* saken för mig blev min första LO! Jag ville använda papper från Urban Lilly och svart cardstock. Det passar mina kissar bra; det är de som är avbildade på fotona ☺Enkelt upplägg med få dekorationer för att det mönstrade "breder ut sig"...  Text utstansad med Maddie Anne. Hjärat är ur januarireleasen från quickutz.

image38

Den här veckan ska jag hugga tag i mitt nya DT-paket, få se vad det blir av de sakerna!
Ha en bra dag! ♥
~: anna :~

Första gången...

...är ju alltid lite speciell. Det var det för mig ikväll när tjejerna var här och pysslade. Jag scrappade en LO!
Tyvärr är klockan så mycket att det är helt kolsvart och det finns inte en chans att ta en bra bild... Jag ska fixa en senast i helgen!

Nu är det sovdags här, på återseende!
~: anna :~

Skidresa!

Förra veckan hade jag och A en supermysig pysselkväll! Vi åt god mat och fikade och lyckade få ihop hela 1 (ett!) kort var . Det var så skönt att skapa bara för att jag hade lust! 
Jag gjorde ett grattiskort som jag hade påbörjat men inte fått till... När jag hade målat motivet och satt det på mönsterpapper och cardstock så blev det bara mörkt och trist :-( Kunde inte komma på *hur* jag skulle lyckas få ordning på det tills A fick en lysande idé - byt cardstock! Och tänka sig vad snyggt det blev med lite cremevit bling  . Jag blev jättenöjd! Och att jag fick inviga mina nya underbara flourishes från Tuscan Rose var bara en bonus! (de finns hos Brunkullan!) Rekommenderas verkligen!! Bra djup och sååå snygga! ♥

image37

Texten är utstansad med qk'n som vanligt.. ☺


I slutet på veckan ska jag åka till Vemdalen med jobbarkompisarna, så den här veckan blir det inga fler uppdateringar...
kram
~: anna :~


Grattis!

Idag fyller en härlig tjej år, nämligen Rutan! Grattis!! ♥
Jag pysslade ihop årets första kort till henne, och förhoppningsvis har posten skött sig... Annars får vi hoppas att hon inte har tid att kika in här förrens imorgon...
Jag var sugen på lite knalliga vårfärger, men hade ingen annan bazzill än brun som passade till de övriga papprena... Så det blev brunt igen. Men de härliga blommorna passade och de gillar jag massor! De fick jag i julklapp av brorsan och hans tjej ☺ Kanten är riven mot en av shapecuttermallarna, visst blev det bra? Lite blingad med stickles också.
Såhär blev det:
image36

Hoppas att du får en härlig dag Rutan!!

~: anna :~

Gott nytt år!

Jag har varit bortrest över nästan hela julhelgen. I fredags kom vi hem och jag hann få ihop ett kort som vi gav till min kusin och hans familj när vi hälsade på. Det skulle ju ha hamnat här före nyårsafton, men tiden räckte inte till... Jag har använt de nya underbara pappren från Sassafras Lass "Owl Pals" som "fotomatta". De är jättefina!!  
Dessutom provade jag mina nya frills, de kommer nog att användas flitigt framöver...  
Såhär blev det:

image35

Gott Nytt År på er!
~: anna :~


RSS 2.0