Små gåbortspresenter

Såhär i juletid kan det vara bra att ha lite minipresenter hemma, tycker jag. Plötsligt blir man inbjuden på glögg och pepparkakor eller nåt annat smarrigt.
Jag har gjort tändsticksaskar i modell större, de här är ca 5 x 10 cm så ett "normalstort" stämpelmotiv får plats.

 Här har jag letat lite i gömmorna och hittat ett äldre stämpelmotiv med en lucia. Texten är från samma serie. "Lucian" är färglagd med mina distressrefiller.
Guldglittret uppe till vänster är en rolig dekoration  med paljetter från Making memories. Guldplupparna är Pearl maker och pappret är också från Makling memories! Baksidan på asken går i samma serie men där har jag använt ett färdigt motiv som är utskuret från ett papper.
 Jag har också använt ett härligt guldband, samt en hattnål (mina nya favoriter!), distress stickles och chalkat kanterna för lite gammaldags känsla.

Nu ska jag ner i pysselrummet och fortsätta med mina askar!

~: kram Anna :~

PS. Ni har väl inte missat Brunkullans Lucia och adventsrea?? Skynda fynda!!! DS.

Erbjudande från Brunkullan!


Så kika in i Brunkullans shop och fynda!! :-)

~: kram Anna :~

Scrappat!

Den senaste veckan har jag grejjat lite med en scrappad sida. Det hör inte till vanligheterna att jag scrappar, men ibland händer det :-)
De här papperen passade perfekt till  att scrapa ett porträtt av min lilla röda(guldfärgade) kisse.Mönstrat papper från Making memories, "rufsiga" papper och blomman under den vita Primas Natural obsessions botanical mix, Etikett med frimärken är utskuren ur samma pappersserie ovan, hattnål, PearlMaker i guld, blommor Prima, samt guldtext från ett ark där man skar ut varje bokstav... 

~: Anna :~   


RSS 2.0