Tändsticksaskar!!

Jag har gjort egna julkort flera år i rad nu. Jag fullkomligt *hatar* serieproduktion, men har ändå velat göra en serie kort varje år... Min kompromiss har varit att byta stämplar, men använda samma kortbas och liknande mönsterpapper. Det krockar lite och i år hade jag ingen lust att göra mina "traditionella" kort som jag brukar. Min egen lilla kompromiss har blivit mellanstora tändsticksaskar!! De är ca 5x8 cm i storlek och man kan dekorera både fram och baksida :-) Jag ska skicka askarna som julhälsning och har valt en "julklappsetikett" på baksidan. Det bästa i kråksången är att jag gör ALLA akar som jag känner för!! Inga regler eller måste-färger! Jippi! Och att man kan använda massa spillbitar är också skoj!
Kolla på askarna som jag har gjort hittills (det blir fler):

Jag har använt DrNinas underbara tomtenisse och julkatt (octoberstamps), en gammal hÄngel och en gammal Magnoliastämpel. Dessutom har jag använt massor av dekorationer; punchinella, stickles, 3d-lack, garn, knappar och spets. Man kan frossa i roliga (små) detaljer :-). Aj löv it!
Här kommer baksidorna, de är också olika, helt beroende på min sinnesstämning och mitt tycke!Hoppas att du också får lite nya idéer, jag kommer på nya saker varje gång jag ska börja med en ny ask. Dessutom går det betydligt fortare än att göra kort.... ;-)
~: kram Anna :~

40-årskort!

Förra veckan skickade jag iväg ett grattiskort till en nybliven 40-åring. Han bor i Östersund och vi hade ingen möjlighet att åka dit på kalas. Ett kort blev det, om än skickat lite sent...Men nu är det sovdags för mig,
Natti, natti!
~: kram Anna :~

Pyssel igår!

En riktigt mysig pysselkväll hos A blev det igår. Vi lyckades till och med få med oss kära N :-)! A hade bakat sina fantastiska chokladmuffins, denna gång pimpade med vit choklad... Åååååh, vad goda!
Jag knåpade klart ett kort och en tändsticksask. Det kommer bildbevis ikväll eller imorgon!
Jag hittade en Inkidos blogg idag, de har invigningsfest! Kolla här: Inkido

¨: kram Anna :~

En ny liten kille...

... kom till världen för ca 3½ vecka sen. Han ska heta Viktor! Det är en av mina bästa vänner som har fått en bror till sin dotter. Det här kortet pysslade jag ihop på den stora träffen i Västerås. Det är ganska enkelt upplägg på det, men jag är nöjd! :-) Det blev så härliga färger med den varma gula tonen och den röda cardstocken. Stjärnstämpeln hittade jag i Forma hantverks monter, den är underbar! Figuren är John blund från hÄnglar.
Tyvärr var det inte tillräckligt ljus för fotograferingen, ni får stå ut med att det är suddigt. ;-)
 
Idag har jag fortsatt med mina julhälsningar (snart kommer det en bild på ett urval) och sen har jag hunnit sticka ett finger till på de norska vantarna. De blir tyvärr alldeles för stora för mig, så jag ska ge dem till min sambo istället. Som tur är har de samma färger som hans favoritlag i hockey...

~: kram Anna :~

Fars dag!

Vad tiden går! I helgen har jag ändå hunnit med en hel del. Varit på middag, varit barnvakt (barnen pysslade varsitt fars dagskort och ääääälskade alla mina saker!), bjudit på middag och sist, men inte minst, hälsat på pappa! Han måste ju firas på Fars dag!
Ett kort till min far och ett till sambons såklart. Båda är gjorda med de söta fåglarna från Doodle factory som Brunkullan har! Bokstäverna är utstansade i tunn foam och av min quickutz! De blir underbara!! :-)
Jag har snott upplägget till det första kortet av Muffin som är min stora inspiration just nu! Äras den som äras bör ;-)De vita swirlsen är gnuggisar.
Nästa kort blev helt galet, men det var skoj att göra... Båda blev till på pysselträffen den förra helgen.
Stämplarna är Doodle factory igen!Det finns mer kort här hemma som jag inte har visat än, men det får vänta nån dag till :-)

~: kram Anna :~

Pysselhelg!! :-)

Hela den gångna helgen blev vikt till pyssel för mig! Jag har hunnit med 4 kort och 5 tändsticksaskar (årets julkort ;-) ). I lördags var det ju Västerås första stora mässa och mara! Det var jättebra ordnat, om än lite stressigt att hinna med utmaningarna... :-s Kul att kunna springa emellan till butikerna när man kom på att man saknade något. Mitt favoritinköp blev nog foam som jag stansat ut till egna thickers :-) De får ni exempel på en annan dag....
Första kortet som jag visar efter helgen är ett tävlingskort från maran; man skulle använda minst 3 av stämplarna från tävlingskitet (fåren, texten och snöstjärnorna) samt kryssa i en bingobricka. Där var mina val minst 3 mönstrade papper, minst 2 olika garn eller band samt glitter!  Stilen på fåren är inte riktigt min, men jag lyckades faktiskt vinna med det här kortet! *jippiiie*Papperen är från Forma hantverks nya julserie med svensk text! Riktigt kul! Glittret gör sig inte riktigt här, på kortet ser det bättre ut på snöflingorna, samt att det är en ram runt fåren...
 
Ha en skön kväll!!
~: kram Anna :~

RSS 2.0