Nygammalt kort

Idag när jag scannade av min "kortmapp" i datorn, hittade jag ett nygammalt kort som aldrig har kommit in i bloggen. Det var till min yngste kusin som fyllde 25 i slutet på sommaren.  De härliga mössen från Penny Black fick vara med den här gången. Pappren är från ett block som jag köpte i Ullared i somras :-).Nu ska jag fortsätta sticka på mina norska vantar!
~: kram Anna :~

Stämpelyra!

På lördag ordnas den allra första stora pysselmaran/mässan i Västerås! Jag har laddat hela veckan, och nu har packångesten infunnit sig! :-s Vad ska man ta med sig? Det känns lite saftigt att släpa med sig *allt* i pysselrummet. Som tur är finns det flera butiker där som man kan kompletteringshandla av och sen har A och jag beslutat oss för att dela upp lite av det viktigaste :-)  Hoppas att vi väljer rätt saker bara.
Vill ni kolla? Här är arrangörens adress: www.stampelochscrapyra.se
Jag har varit inne och snott lite inspiration också, kolla till exempel på Brunkullans forum (där finns det massor!) eller hos Muffin eller Carin! Härligt! Jag hoppas att det finns massa kul att visa på söndag!

~: kram Anna :~

Härliga höst!

Vad glad man blir när det är fint och soligt höstväder ute! Jag har varit ut en sväng idag och fått i mig kall underbar luft! Passade på medans det fortfarande är ljust ute. Ikväll ska det bli humorkväll här hemma! Fyra tjejer, god mat, vin, godis och en hel rad med underbara humorserier; Smack the pony, Saturday night live oich Monty Python!! Kan det bli bättre?
Kortet nedan är till två av tjejerna som kommer hit idag, de har redan fått det, så jag kan lägga ut det här.
Allt material är från Brunkullan som för övrigt tillkännager den stora TÄVLINGSVINNAREN i hösttävlingen idag... Kolla in i Brunkullans blogg!!Måste peka lite extra på "fläcken" och mönstret i retroblomman, de är ur Grunge collection från Stempelglede... Sååå användbara! ;-)

Snart dags att börja fixa så smått med maten!
~: kram Anna :~

Utmanad!

Jag har fått en utmaning av goa härliga Karin!! Hon är en superduktig kortmakare och mycket god inspiratör.

Vilken mat äter du ofta? Hmm, kyckling är nog det som äts oftast här hemma. Gott till nästan allt :-)

När du är på kalas, är du personen som sitter eller hjälper du till att duka av?
Det beror på var jag är... Gillar att hjälpa till lite om det behövs.

Var sitter du helst när du bloggar? I soffan i vardagsrummet. Med tvn på också.

Köper du ofta Triss?
Nää. Det händer aldrig. Eller på sin höjd 2 gånger om året. :-)

Vilket land eller vilken stad har varit din bästa semester?
Ååh... Det är svårt att slå USA-resan som vi gjorde förra våren. Den var toppen! San Fransisco var jättemysigt. Och så älskar jag London, dit måste jag snart åka igen.

Vilken TV-kanal tittar du mest på?
Fyran, tror jag. För tillfället har vi bara de markbundna kanalerna :-s Det är inte så mycket att välja på då.

Vilket är ditt favorit vin? Ååååh, hmm.... Rött! :-D Får man svara det? Det mesta går ner...

Här är reglerna: Välj ut 4 stycken som du vill ska svara och utmana dem sedan på deras bloggar. Be dem läsa din, och låt personen som utmanat dig veta när du svarat på utmaningen. Nu vill jag utmana följande kreativa pysslare:

SusanneSj
AnnaM
Chruss
Tettiz

Sist men inte minst kommer ett kort jag knåpade ihop av det höstiga kitet som var del av den sista deltävlingen i Brunkullans stora hösttävling. Det här kortet gjordes under press vill jag lova... 2 timmar före bröllopet :-s Så sent ute ska jag ALDRIG vara igen...Tack för idag, och slut för idag!
~: kram Anna :~

Mera tävlingar hos Brunkullan!!

Idag har det dykt upp en ny tävling på Brunkullans forum! Allt för att fira att Brunkullans webshop fyller ett år! Se det här inlägget hos Brunkullan för mer info.

För er som har hängt med i höstens stora tävling kommer lite sista-minuten-inspiration! Har ni missat den?? Kolla in på forumet. Allt material kommer från tävlingskitet och finns att köpa i shoppen!


Nu är det sovdags för mig! Natti, natti!  
~: kram Anna :~

Nils 2 år!

I helgen passade vi på att gratulera min sambos brorson som fyllde 2 år. Han var väl inte så värst imponerad av mitt kort, men bilmattan gick hem.... :-)
Stämpeln med djurstapeln är en Whipper Snapper design och är färglagd med distresserna. Den snygga biljetten är från Tim Holtz, och de säljs i block. Otroligt snygga och användbara!Allt material går att hitta hos Brunkullan!Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad och läsa min bok!!
Ha en skön kväll!
~: kram Anna :~

RSS 2.0