Stor uppdatering!!

Eftersom jag har varit så dålig på att uppdatera bloggen har mina kort samlats på hög. Inte bokstavligt för de är lämnade till diverse mottagare, utan som bilder i datorn. Idag när jag tömde kameran var det en timmes redigering av bilderna före bloggandet...  Idag visar jag tre av dem, sen får ni de andra lite utspritt :-)

Först är en LO som jag gjort, den är på min underbara sambo. Den betyder mycket för mig och jag tycker att den förmedlar en bra känsla.

Nästa blir ett morsdagskort i orange. Det här blev jag supernöjd med, och det är sambon som har valt alla färger på stämpeln. Jag färglägger alltid motiven med Distress ink refiller.
Resten är papper och material från Brunkullan! 
Förra veckan beställde en kär vän ett dopkort. Det skulle till Skåne och var till en liten Isak. Stämplarna är Doodle factory och bakgrundspapperet är ett gammalt papper som jag köpte i Usa, 2007. Jag tyckte att det passade perfekt till giraffen och lastbilen!
Nu är det dags för en macka och kanske en kopp te!
Ha en skön kväll!!
~: kram Anna :~

Liten uppdatering...

Vet inte om det fortfarande är någon som kikar in här då och då? Jag har pysslat en hel del och har flera kort som ligger i kameran nu. Har bara inte 'hunnit* uppdatera! Jag håller på att välja tapeter till lilla garderoben nere och för nån vecka sen blev vår nya yttertrappa klar! *jihoooo* Massa roliga och stora projekt på gång, men snart kommer det ut nåt kort - aj pråmmis!!
Tack söta pysseltjejerna A, C, G för igår, det var sååå mysigt! och tack söta G för det underbara papperet som jag fick ta lite av! *glad*

Ett litet kort...

... blir det som uppdatering idag!
Det här kortet har legat i min dator ett tag och får väl passa bra att lägga ut eftersom jag har snickrat hela dagen och inte pysslat alls. En ny entretrappa blev det istället. Ni kanske får se en bild en annan dag.
Stämpeln är en härlig Gorjusstjej med en liten fågel intill. Papper och övriga dekorationer är från min vanliga leverantör. ;-)Förresten!!
Jag har ju ett kort till att visa, det blev publicerat i Scrapbooking mm i maj/juni-numret. Temat var en annorlunda hälsning och jag har använt Doodle factorys stämplar samt material från Brunkullan.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det filmtajm!
~: kram Anna :~

Fjärilsfeber!

En av de nya stämplarna från Inkido innehåller fjärilar på en gammaldags kalender. Jag har gjort några olika försök med den och här kommer mitt första. Fjärilarna och bakgrunden är färglagda med distresser. Fjärilarna har fått lite Stickles på vingarna för att glittra lite och en ganska mörk skugga på ena sidan för att de ska se ut som att de flyger lite ovanför papperet.Basig greys "Bling it on" blev snygg nere i hörnet. Det är en ny kombination av bling och rub-on som är färgmatchade.  I övrigt är det blommor från Prima, mönsterpapper från K& Co och en Chrystal brad i mitten på den vita blomman.
Har ni haft tid att pyssla i den underbara sommarvärmen?
Jag gjorde det igår.... ;-)
~: kram Anna :~

RSS 2.0