Till en härlig vän!

På pysselmaran i Västerås gjorde jag ett färgglatt kort till en underbar vän! Hon fyllde år för några veckor sen och jag har inte velat visa det innan det landade hos henne.
Stämplar från norska Stempelglede (finns hos Brunkullan) och babuschka från Karlssons scrapperi.

Men ni har väl inte missat Brunkullans minirea? 

20 % Rea på mönstrade julpapper!

Till alla er som inte hunnit börja med julkortstillverkningen än - nu är det dags!

Brunkullan erbjuder dig 20% på ALLA mönstrade julpapper med start fredag den 27:e november tom söndag den 29:e november kl.23.59.

Erbjudandet gäller ordinarie priser, ej förbeställning eller redan gjorda ordrar. (med reservation för slutförsäljning) 

Du kan antingen göra en order via Brunkullans webbsystem eller om du besöker oss i butiken i Östersund under lördagen mellan kl. 13.00-15.00.


~: kram Anna :~

Kort efter skiss

I veckan har jag knåpat ihop ett kort till tävlingsskissen på Brunkullans forum. Det är Muffin som har ritat den och jag tycker att den var super att jobba till. Allt material är från Brunkullans butik. Ni har väl sett deras erbjudande? 
Nu erbjuder vi dig 10% på ALLT i butiken. Undandtaget är frakt, presentkort och Magnolia julstämplar samt tomtestämpel från Ladybug and Friends som ni hittar under nyheter v.47. Erbjudandet gäller ordinarie pris och gäller endast nya ordrar gjorda from idag och fram till söndag den 22:a november kl. 23.59. (Faktisk frakt tillämpas enligt postens portotabell).

Här är mitt kort: 
 


och såhär såg Muffins skiss ut:

Vad tycks? Jag är nöjd!
Nu lite Idol!
~: kram Anna:~

Nytt!

Nu minsann!
I veckan damp det ner nya härliga saker i min brevlåda. Papper från norska 3ndy papir, stämpel från Tim Holtz och massor av dekorationer. Jag ville göra ett julkort i klassisk stil, ljusa färger och ett relativt enkelt upplägg.Basen är krämfärgad och mönsterpappret lite mer beige, jag vet inte om det framgår på bilden. Stämpeln är från Tim Holtz och färglagd med distresser. Brun hattnål med 3 klot ihopsatta (finns i massor av härliga färger!) och jättefina blommor i flera nyanser. Allt är upphottat med mina älskade glitterlim! Stämpeln längst uppe i vänstra hörnet har jag stämplat av på ett annat papper för att den inte skulle få för stark färg. Den kommer från Stempelglede.  

Ha det gott!
~: kram Anna :~

RSS 2.0